Udhëtim

Komani Lake Holidays – Ture ne Liqenin e Komanit Claim

0 / 5
Krahaso Add to favorites Print

 

Liqeni i Komanit – Tur ne liqenin e Komanit – Tur ne lumin e Shales – Udhetim ne Koman – Udhetim me varke ne liqenin e Komanit – Komani Lake Holidays

Ne jemi nga Berisha, një fshat i vogël në mes të liqenit. Izolimi i vendit e bën territorin unik, me një bashkëjetesë të ekuilibruar midis njeriut dhe natyrës.

Ardhja e fundit e turizmit na ka lejuar të gjenerojmë një ekonomi themelore që na mundëson të vazhdojmë të jetojmë në territor dhe të ndalojmë eksodin në metropol.

Për disa vite ne kemi vënë në dispozicion të turistëve 3 anijet tona turistike. Çdo varkë mund të transportojë grupe turistësh deri në 30 persona. Mbi 4 persona do të kujdesen për ju, në mënyrë që gjithçka të shkojë siç duhet dhe të shijoni bukuritë e natyrës në liqenin e Komanit dhe lumin Shala.

Ndërsa qëndroni në fshat mund të zbuloni komunitetin e Berishës, një nga fshatrat më të bukur të Komanit.

Berisha është një fshat i vjetër tradicional, aktualisht jetojnë 8 familje autoktone. Fshatarët tërë jetën e tyre janë marrë me bujqësi dhe blegtori. Duke qenë njohës të mirë të liqenit për vite me radhë ata kanë filluar të merren edhe me turizëm. Ne kemi pritur turistë dhe udhëtarë nga pjesë të ndryshme të botës.

Familja jonë zotëron një hotel / shtëpi pritjeje për strehim në dispozicion të turistëve me një dhomë private ku mund të strehojmë deri në tre persona. Tarifa jonë është 10 euro për person për një natë , mëngjesi (bazuar në produktet vendase) përfshihet në çmim.

Festat e Liqenit të Komanit ju japin mundësinë të shijoni një drekë tradicionale në bujtinën tonë. Të gjitha me produktet organike të zonës së kultivuar nga ne me më shumë kujdes. Do të njiheni dhe shijoni kuzhinën tradicionale të zonës si pjekja e tenxhereve të mishit të qengjit, peshku i liqenit, sallata greke, byrek, supë me fasule, bukë misri. Ju gjithashtu do të shijoni produktet tona lokale bukë, perime, kos, djathë, mjaltë, mish, raki… etj

Të gjitha pjatat që do ju shërbehen gatuhen me shumë dëshirë dhe pasion nga familjarët tanë të cilët kanë ruajtur dhe paraqesin mjaft mirë traditën e vendit tonë.

Liqeni i Komanit – Tur ne liqenin e Komanit – Tur ne lumin e Shales – Udhetim ne Koman – Udhetim me varke ne liqenin e Komanit – Liqeni i Komanit – Tur ne liqenin e Komanit – Tur ne lumin e Shales – Udhetim ne Koman – Udhetim me varke ne liqenin e Komanit – Liqeni i Komanit – Tur ne liqenin e Komanit – Tur ne lumin e Shales – Udhetim ne Koman – Udhetim me varke ne liqenin e Komanit

  • Person Komani Lake Holidays
  • Adresa Liqeni i Komanit

Njoftimet e Fundit

Deshironi te Reklamoni ne BestOffer.al?Kontaktoni stafin tone per te marr nje oferte!