Arsim

Kurse Masazhi Tirane – Evolution Academy Verified

0 / 5
Krahaso Add to favorites Print

 

Shkolla e Masazheve Profesionale

EVOLUTION ACADEMY® është një Shkollë e Trajnimeve Elitare për masazhatorët: masazhi është forma jonë e të shprehurit.

Evolution Academy® është një shkollë profesionale masazhi dhe një realitet i gjeneratës së fundit.

Ne jemi një grup profesionistësh që operojmë prej shumë vitesh në botën e mirëqenies fizike, sporteve dhe estetikës. Ne vijmë nga fusha të ndryshme, por kemi një emërues të përbashkët: masazhi është forma jonë e të shprehurit. Ne kemi vendosur të ndajmë botët tona, përvojat dhe talentet tona, për të krijuar një realitet ku njerëzit mund të transformojnë pasionin e tyre në një punë serioze dhe të çertifikuar.

Ne drejtohemi nga pasioni, kurioziteti, dëshira për të eksperimentuar dhe për të shkuar më tej, dhe gjithmonë jemi duke kërkuar burime të reja frymëzimi. Jemi gjithmonë në azhornim të vazhdueshëm sepse jemi të vetëdijshëm për faktin se në këtë sektor nuk ndalohet kurrë së mësuari, së rrituri dhe së Evoluari.

Pikërisht kjo është arsyeja pse ne e kemi quajtur këtë shkollë trajnimi elitar për terapistët e masazhit: Evolution Academy®.

Filozofia jonë

Ne i vendosim njerëzit dhe realizimin e tyre në qendër të projektit tonë, sepse nuk jemi të kënaqur nëse ata bëhen masazhator të thjeshtë, por ne aspirojmë t’i transformojmë në operatorë të suksesshëm, të vetëdijshëm dhe të përgatitur.

Ekipi ynë i trajnuesve është shumë i kualifikuar dhe do të dijë t’ju trajnojë sa më mirë në bazë të aftësive tuaja, duke ju inkurajuar që gjithmonë të jepni më të mirën për të arritur qëllimet tuaja.

Propozojmë kurse monotematik, teknika masazhi për fillestarët dhe për të gjithë ata që kanë punuar tashmë në këtë sektor për disa kohë, si dhe kurse trajnimi më specifike afatmesme dhe afatgjata.

 

Pse duhet të zgjidhni shkollën profesionale të masazhit Evolution Academy®?

 • Sepse jemi një shkollë transparente.
 • Çmimet e kurseve tona dhe trajnimeve janë gjithmonë të arsyeshëm.
 • Ne kemi nivelin cilësi / çmim më të mirë në treg.
 • Ne ofrojmë materiale mësimore inovative dhe intuitive.
 • Ju japim mundësinë të përsërisni kurset falas.
 • Ne jemi gjithmonë në dispozicion për të sqaruar çdo dyshim ose kërkesë tuajën.
 • Ne jemi gjithmonë të gatshëm t’ju japim një dorë për të hyrë në botën e punës.
 • Mësuesit tanë janë shumë të kualifikuar dhe CV-të e tyre janë prova e kësaj.
 • Ne jemi të përhapur në të gjithë Italinë, me më shumë se 60 filiale.
 • Ju japim mundësinë për të kryer kurse individuale online me çmime të arsyeshme.
 • Ju keni mundësinë të konvertoni diplomat tona në organet e akredituara, duke i dhënë më shumë vlerë trajnimit tuaj.

 

Kurs Masazhi Baze Suedez –  Kurs Masazhi Sportiv – Kurs Masazhi Dekontraktues – Kurs Masazhi Kalifornian – Kurs Masazhi Tradicional Tailandez – Kurs Masazhi Anticelulit – Kurs Masazhi Antistres – Kurs Masazhi me Vaj Esencial – Kurs Masazhi me Gurë të nxehtë – Kurs Masazhi Hawaian Lomi Nui – Kursi i Anatomisë Palpuese – Kurs Masazhi Cervikal – Kurs i Refleksologjisë Plantare – Kurs i Drenazhimit Limfatik Vodder – Kurs Masazhi Kinesiotaping

Ju do te perfitoni: Diplomë në Masazh Holistik – Diplomë në Masazh Sportiv – Diplomë në Masazhe Termale dhe Spa

 • Adresa Rruga Themistokli Germenji, Pallati Pegaso, Kati 7, Zyra n° 30 Tirana

Njoftimet e Fundit

Deshironi te Reklamoni ne BestOffer.al?Kontaktoni stafin tone per te marr nje oferte!