Biznes

METAJ GARAGE – Modifikim makinash me rezine Verified

0 / 5
Krahaso Add to favorites Print

 

Metaj Garage ju ofron modifikim makinash, si dhe riparim te tyre me rezine. Gjithashtu mund te punojme edhe me kamionin, autobusin apo edhe varken tuaj. Metaj Garage ka nje pervoje shumevjecare ne kete sektor. Ju mund te realizoni cdo ide te tuajen, te keni cilesi te garantuar dhe punim te kujdesur deri ne detaje. Cdo modifikim i bere i jep me shume bukuri automjetit tuaj.

Sherbimet qe Metaj Garage ofron:

  • Punime me rezine
  • Modifikim makine me rezine
  • Modifikime varkash.
  • Riparim parakolpi.
  • Bisht makine me rezine.
  • Riparime te varkave me rezine.
  • Riparime te kamionave dhe autobusave me rezine.
  • Kosha picash per motorra me rezine.

Tel:

+355 68 229 4849

+355 69 648 0328

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Metaj_garage (@metaj_garage)

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
8:00 am - 4:00 pm 8:00 am - 4:00 pm 8:00 am - 4:00 pm 8:00 am - 4:00 pm 8:00 am - 4:00 pm 8:00 am - 4:00 pm -
  • Person Metaj Garage
  • Adresa SH73 Fier 9301 AL, SH73, Portëz, Fier
Deshironi te Reklamoni ne BestOffer.al?Kontaktoni stafin tone per te marr nje oferte!