Biznes

Makina me Qera – NRG Motors Verified

Makina ne shitje e qera - Durres

4.00 / 5
Krahaso Add to favorites Print

 

NRG Motors është një agjensi makinash me qera në Durrës, Shqipëri. Prej vitesh në këtë treg, ofron standardet më të larta të shërbimit me çmimet më të ulëta. Makina me Qera Durres, Rent a Car @ NRG Motors – BestOffer.al

NRG Motors është një agjensi makinash me qera në Durrës, Shqipëri. Prej vitesh në këtë treg, ofron standardet më të larta të shërbimit me çmimet më të ulëta. Makina me Qera Durres, Rent a Car @ NRG Motors – BestOffer.al
NRG Motors është një agjensi qe operon ne tregun e shitjes se automjeteve dhe makinave me qera në Durrës, Shqipëri. Prej vitesh në këtë treg, NRG Motors ofron standardet më të larta të shërbimit me çmimet më të ulëta.
NRG Motors është një agjensi qe operon ne tregun e shitjes se automjeteve dhe makinave me qera në Durrës, Shqipëri. Prej vitesh në këtë treg, NRG Motors ofron standardet më të larta të shërbimit me çmimet më të ulëta.

NRG Motors është një agjensi makinash me qera në Durrës, Shqipëri. Prej vitesh në këtë treg, ofron standardet më të larta të shërbimit me çmimet më të ulëta. Makina me Qera Durres, Rent a Car @ NRG Motors – BestOffer.al
NRG Motors është një agjensi qe operon ne tregun e shitjes se automjeteve dhe makinave me qera në Durrës, Shqipëri. Prej vitesh në këtë treg, NRG Motors ofron standardet më të larta të shërbimit me çmimet më të ulëta.
NRG Motors është një agjensi qe operon ne tregun e shitjes se automjeteve dhe makinave me qera në Durrës, Shqipëri. Prej vitesh në këtë treg, NRG Motors ofron standardet më të larta të shërbimit me çmimet më të ulëta.

NRG Motors është një agjensi qe operon ne tregun e shitjes se automjeteve dhe makinave me qera në Durrës, Shqipëri. Prej vitesh në këtë treg, NRG Motors ofron standardet më të larta të shërbimit me çmimet më të ulëta.

Shërbimet e qiradhenies së makinave ofrohen 24 orë në 247 ditë në javë, me çmime më të ulëta, me automjete ekonomike dhe komode.

  • Location / Region Durrës
  • Slogan Makina ne shitje e qera - Durres
  • Brand color
  • Kategoria e njoftimit Biznese
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
8:00 am - 5:00 pm 8:00 am - 5:00 pm 8:15 am - 5:00 pm 7:00 am - 5:00 pm 8:00 am - 5:00 pm 8:00 am - 5:00 pm closed
  • Adresa Prane Mbikalimit te Shkozetit, Durres 2001

Njoftimet e Fundit

Deshironi te Reklamoni ne BestOffer.al?Kontaktoni stafin tone per te marr nje oferte!