Key Shop Tirana – Zhbllokim Dyersh – Kopje Celsash – Nderrim Bravash

Zhbllokim Dyersh, Kopje Celsash, Nderrim Bravash. Ne ofrojme nje game te gjere sherbimesh duke mbuluar pjesen me te madhe te fushes ku ne operojme duke qene gjithmone koherent per tju pergjigjur kerkesave te kohes gjithmone ne evolim e siper.

Pervec sherbimeve baze, operojme dhe me kerkese te klientit ne nderhyrje raste urgjence per sherbime te ndryshme celesash, bravash etj..

Sherbimet tona:

 • Kopje Celesash
 • Kopje celesa makinash
 • Kopje celesash me cip
 • Punime me bravat, zhbllokime bravash dhe riparime
 • Hapje portash
 • Riparim bravash
 • Zhbllokime dyersh dhe vetratash
 • Nderrim celesash
 • Hapje dyersh pa prishje
 • Montime bravash
 • Zhbllokime bravash
 • Zevendesim cilindrash
 • Nderhyrje e shpejte me porosi
 • Punime me lazer
 • Vula
 • Etj..

Na kontaktoni per cdo pyetje dhe preventiv rreth sherbimeve qe mund te keni nevoje: 068 515 1452

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
7:00 am - 10:00 pm 7:00 am - 10:00 pm 7:00 am - 10:00 pm 7:00 am - 10:00 pm 7:00 am - 10:00 pm 7:00 am - 10:00 pm 7:00 am - 10:00 pm
 • Adresa Rruga Arkitekt Kasemi, Tirana 1001
Deshironi te Reklamoni ne BestOffer.al?Kontaktoni stafin tone per te marr nje oferte!